Wil je weg met de trailer en sta je uren te tobben omdat je paard na lang aandringen net die laatste paar stappen niet wil zetten? 

En weer van die klep af, opnieuw aanlopen en hopen dat hij voorwaarts blijft, maar tevergeefs… nu loopt hij zelfs dwars door je heen van de klep af aan de zijkant de trailer voorbij! En je zou om 15.00 uur wegrijden. Nou laat anders maar, je bent inmiddels al dik twee uur bezig en 20 goede adviezen (natuurlijk allemaal goed bedoeld). Vijf verschillende personen hebben het al even voor je geprobeerd maar het lukt niet, zwaar frustrerend! 

Ik ken het en het fijne is, ik kan je helpen dit op te lossen. Weet je zelf niet goed hoe je het op de juiste manier aanpakt? Raak je er gefrustreerd van? En wil je het niet erger maken dan het is? Laat mij je helpen en leer mijn methode toe te passen, zodat je op een rustige gecontroleerde manier kan laden en je paard vertrouwd raakt met de trailer. 

Hoe fijn is het als je zonder al te veel gedoe je paard mee kan nemen voor bijvoorbeeld een strandrit of als je op wedstrijd gaat? Ik heb veel paarden en eigenaren heel gelukkig kunnen maken met het oplossen van hun laadproblemen en ik geloof  erin dat het voor jou en je paard ook mogelijk is om van je probleem af te komen met mijn methode.  Zou je dat heel graag willen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en wie weet staat jouw paard binnenkort snel in de trailer voor een leuk uitstapje!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial