INSTRUCTIE & TRAINING

verantwoord en doelgericht trainen

Herken je dit?

Raak je gefrustreerd tijdens het rijden omdat je niet weet hoe je het op moet lossen?

Twijfel je hoe je een nieuwe oefening moet aanleren?

Heb je moeite met het laten ontspannen van je sensitieve paard?

Ik kan je helpen!

 

Wil je graag….

Een niveau hoger starten?

Fijner met je paard samenwerken en meer plezier in het rijden?

Je paard op een correcte manier opleiden?

Wil je weer met plezier gaan presteren?

Maak dan nu een afspraak voor een KENNISMAKINGSLES

Wil je meer weten over mij?

Kijk op de pagina OVER MIJ

Aanbod training

Momenteel nemen wij geen paarden meer aan voor training. Medio 2023 zijn de eerste plekken weer beschikbaar. Wel kunt u contact opnemen voor 1 op 1 begeleiding door middel van les. Voor intensieve begeleiding
(2 a 3 keer per week) is nog beperkt plek dit jaar.

TARIEVEN

Een les duurt 45 minuten en kost € 45,-

Voor lesklanten die regelmatig lessen is het mogelijk om een leskaart te kopen waarbij je een flinke korting krijgt.

Binnen Schiedam en tot een afstand van 30 km retour vanaf postcode 3118LK worden er geen reiskosten berekend.

Afzeggingen kunnen uiterlijk 24 uur vooraf kosteloos.
Betaling kan contant of via een tikkie. Een tikkie dient uiterlijk binnen 24 uur voldaan te zijn.

Buiten mijn werkgebied plan ik geen losse lessen, maar is het wel mogelijk om een trainingsdag of clinic te organiseren. Wil je dit graag? Neem dan contact op.

 

Reacties van mijn leerlingen

“Het is zo fijn om les te krijgen van iemand met zoveel geduld! Cheryl legt alles heel duidelijk uit en zorgt ervoor dat ik vriendelijk blijf tegen mijn paard als ik te ongeduldig ben. Sinds ik bij haar les ben ik heel erg vooruit gegaan!”

{

-Debbie-

“Cheryl is heel kundig in het trainen van paarden. Ik volg al een tijdje les in het werken aan de hand bij haar en daar ben ik heel blij mee!
Mijn paard is mij beter gaan begrijpen en onstspant zich veel beter dan voorheen. Cheryl legt mij duidelijk uit wat we doen en waarom de oefening goed is voor mijn paard. Ik leer dus ook veel over correct lichaamsgebruik en de anatomie van mijn paard, super interessant! Ik kan Cheryl aan iedereen aanbevelen!”

{

– Lisa-

 “Prettige instructrice die je helpt op elk niveau te laten begrijpen hoe je je paard goed onder je kan laten lopen. Ook tijdens wedstrijden is ze erg prettig om je minder nerveus te laten worden en tips te geven om een goede proef neer te zetten!”

{

-Denise-

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial